Cabaretshow Karel Declercq op 29 maart

Deze week promoten we dagelijks de activiteiten die we in Arriva’s pop-up koerscafé tijdens de week voor de Ronde van Vlaanderen organiseren. Op dinsdagavond 29 maart palmt cabaretier Karel Declercq ons podium in.

Een knipoog naar de koers in een entertainende comedy-avond.

Zaal De Kroon in de Dorpsstraat 12 in Horebeke wordt één week lang (van 28 maart tot en met 3 april) omgedoopt tot een heus wielercafé. Dagelijks zal er wat te beleven zijn, zowel overdag als (en vooral) ‘s avonds. Op dinsdagavond brengt Karel Declercq zijn lichte, luchtige en komische voorstelling rond de koers onder de noemer ‘Sterren op de koersvloer’.

Karel Declercq toert reeds vijf jaar met zijn cabaretprogramma over de koers. Het is geboren uit Karels podiumervaring (hij vierde onlangs zijn 2.500ste voorstelling), zijn contacten met geestesgenoten (o.a. wielerauteur Patrick Cornillie), zijn columns (vooral in ‘Het Nieuwsblad’) en vooral zijn wielerbelevenissen (jongste zoon Benjamin werd provinciaal kampioen bij de nieuwelingen en zoon Tim werd Belgisch kampioen bij de beloften en is prof bij Topsport Vlaanderen-Baloise). In zijn koersshow heeft hij het over flandriens, wielerterroristen en nadarsletjes maar uiteraard ook… over de Ronde van Vlaanderen. De voorstelling wordt herkenbaar gebracht en met veel liefde voor de koers en is dan ook spek voor de bek van elk wielerminnend publiek.

Karels cabaretshow start stipt om 20 uur, al openen de deuren van Arriva’s wielercafé al om 19 uur. Inschrijven is verplicht en doe je via het inschrijvingsformulier. Eens dat is gebeurd, zal je eerstdaags een e-mail ontvangen waarbij we je vragen € 10 over te schrijven. Van zodra we de betaling hebben ontvangen, is je inschrijving bevestigd. De aanwezigen krijgen niet alleen een entertainende avond maar ook twee gratis drankconsumpties.

Arriva’s Pop-Up Koerscafé komt tot stand met de steun van Telenet en Brouwerij Roman.

Gearchiveerd onder


Top