Praatavond met Nick Nuyens op 2 april

We zijn toe aan de voorstelling van de laatste avondactiviteit die we in Arriva’s pop-up koerscafé tijdens de week voor de Ronde van Vlaanderen organiseren. Op zaterdagavond 2 april, aan de vooravond van de Ronde van Vlaanderen, hebben we Nick Nuyens, de Rondewinnaar van 2011, te gast. Nick stelt zijn nieuwe boek voor en blikt vooruit op de Ronde 2016.

Nick Nuyens won de Ronde van Vlaanderen in 2011. De geknipte praatgast aan de vooravond van de Ronde 2016.

Zaal De Kroon in de Dorpsstraat 12 in Horebeke wordt één week lang (van 28 maart tot en met 3 april) omgedoopt tot een heus wielercafé. Dagelijks zal er wat te beleven zijn, zowel overdag als (en vooral) ‘s avonds. Op zaterdagavond hebben we met Nick Nuyens een ex-winnaar van de Ronde van Vlaanderen te gast. Nick won in 2011 de Ronde door medevluchters Fabian Cancellara en Sylvain Chavanel af te troeven. Over die Rondezege én uiteraard ook over de Ronde van Vlaanderen anno 2016 heeft hij het. Nick is een gevierd wieleranalist, de geknipte man om de favorieten van de Ronde van ‘s anderdaags te taxeren.

We hebben Nick niet alleen omwille van zijn deskundige analyses over de koers gevraagd maar ook omwille het boek dat hij schreef samen met wielerjournalist Guy Van Den Langenbergh. In ‘100 keer Ronde van Vlaanderen’ nemen ze de geschiedenis van de Ronde van Vlaanderen onder de loep maar vooral ook de recente edities en de hoofdrolspelers in die recente edities, van Johan Museeuw over Peter Van Petegem tot Tom Boonen en Fabian Cancellara. De carrière van Nick Nuyens is uiteraard de leidraad in die beschrijvingen.

De praatavond met Nick Nuyens begint stipt om 20 uur, al openen onze deuren al om 19 uur. Iedereen is welkom! De toegang is gratis!

Arriva’s Pop-Up Koerscafé komt tot stand met de steun van Telenet en Brouwerij Roman.

Gearchiveerd onder


Top