Arriva organiseert Grinta!'s Ouverture Ride op 18 februari

Op zaterdag 18 februari pakt het fietsmagazine Grinta!, na de geslaagde X-Mass Ride van 26 december, opnieuw uit met een groepsrit vol fietsbeleving! Een rit van 100 km onder motorbegeleiding en met Johan Museeuw als kopman bundelt het beste van de Omloop Het Nieuwsblad en Kuurne-Brussel-Kuurne en dit exact één week voor de opening van het Belgische wielerseizoen. Het is Arriva dat deze fietsdag mee organiseert en logistiek ondersteunt. Inschrijven voor de rit kan vanaf nu!

De groepsrit zal om 9 uur starten vanuit het Centrum Ronde van Vlaanderen in Oudenaarde en we ontdekken, na de fietszegening door de priester, het beste van de Omloop Het Nieuwsblad en Kuurne-Brussel-Kuurne. De rit zal 100 km bedragen en zal een reeks pittige hellingen en kasseistroken aandoen. En dat onder het commando van Johan Museeuw die zelf twee keer de Omloop en twee keer Kuurne won. Onderweg lassen we een geutelingenstop in en op het eind volgen nog een broodjeslunch en een frisse Kwaremont terwijl we samen met ‘De Leeuw’ vooruit blikken op het nieuwe wielerseizoen. Alle deelnemers ontvangen ook een giftbag en maken kans op mooie prijzen dankzij de wedstrijd waarbij men ‘De Mol’ onder de deelnemende fietsers dient te ontmaskeren…

Inschrijven doe je via deze link. Deelnemen aan de Ouverture groepsrit kost je 30 euro maar daarvoor krijg je een dag vol beleving terug. Dit zit in het deelnamepakket:

 • verzekering
 • je eigen genummerd stuurbordje
 • fietszegening bij de start aan het Centrum Ronde van Vlaanderen
 • begeleide groepsrit (motorbegeleiding en volgwagen)
 • gratis sportdrank en -voeding, powered by WIN2
 • je fietst samen met Johan Museeuw!
 • koffie- en geutelingenstop onderweg
 • broodjeslunch mét Kwaremont na afloop (in het Centrum Ronde van Vlaanderen)
 • je ontvangt een leuke giftbag achteraf
 • gratis douchemogelijkheid (Centrum Ronde van Vlaanderen)
 • deelname wedstrijd: maak kans op mooie prijzen!
 • fotoservice

Gearchiveerd onder


Top